MIX & MATCH

Hier vind je alle producten om een unieke KOAK design keuken samen te stellen.

Met deze producten kan je ook andere meubels in huis een nieuwe “look” geven,
zoals de de badkamermeubels van de Godmorgon serie, Besta en PAX kasten.

Keuken fronten

Door met massief houten fronten te werken krijgt IKEA keuken een ware upgrade. Wij werken met massief hout dat 18 mm dik is en qua gewicht vergelijkbaar met de meeste deuren van IKEA. Onze deuren zijn zo gemaakt dat deze hetzelfde te monteren zijn als de IKEA fronten. Maak een keuze uit de verschillende soorten houtsoorten en oliën.

Bekijk Keuken fronten

Zijpanelen

Zijpanelen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van de keuken. Maak een keuze uit de panelen van dezelfde afwerking als de deuren voor een eenduidige uitstraling, of combineer naar wens voor een unieke stijl. Een betonnen blad kan eventueel ook doorlopen tot aan de grond, waardoor het beton als zijwand fungeert. Daarnaast hebben we ook nog voldoende keuze uit MDF wanden in verschillende diktes.

Bekijk Zijpanelen

Handgrepen

Een keuken is pas af met mooie, stijlvolle handgrepen. Maak een keuze uit ons aanbod handgrepen. De collectie is samengesteld uit de allerlaatste trends en grepen welke wij goed vinden passen bij de houten fronten. Het leuke aan handgrepen is dat ze makkelijk te vervangen zijn wanneer je jouw keuken een betaalbare make-over wilt geven.

Bekijk Handgrepen

Beton

Een betonnen werkblad in combinatie met de houten fronten geeft een keuken net een andere dimensie. Een keukenblad van beton is te realiseren in elke dikte (vanaf 5 cm tot 10 cm) en in diverse grijstinten. Betonnen werkbladen worden ter plaatse gestort, geschuurd en gepolijst. Hierdoor zijn extra grote maten of aparte vormen aanrechtbladen te maken zonder dat deze naden bevat.

Bekijk Beton

Specials

Behalve in de keuken kan ons concept op meerdere plaatsen in het huis toegepast worden. De houten fronten passen ook mooi op Godmorgon badkamermeubels. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk met het hout. Zo maken wij open (wijn) kasten op maat en kan hetzelfde hout gebruikt worden voor (holle) planken met eventueel spotjes erin. Om de stijl van de fronten door te trekken naar de eetruimte, maken wij voor klanten in Nederland ook eettafels. Ontdek met welke specials wij wat voor jouw huis kunnen betekenen.

Bekijk Specials

Badkamermeubel

De Godmorgon serie van Ikea is een populaire badkamermeubel. Ook hiervoor maken wij massief eikenhouten fronten met optioneel nog een betonnen blad. Hierdoor komt de stijl van de keuken terug in de badkamer. Door de Godmorgon Ikea badkamermeubel te voorzien van een KOAK Design krijgt het een luxe/exclusieve uitstraling.

Bekijk Badkamermeubel
test