MIJN KEUKEN

Een keuken ontwerpen en realiseren in 4 stappen
Een nieuwe keuken aanschaffen is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom helpt KOAK Design graag jouw droomkeuken te realiseren.

Aan de hand van vier stappen maak je van een keuken een uniek eigen design.

1 ONTWERP

Met de gratis online IKEA keukenplanner kan je gemakkelijk een ontwerp maken. Het is handig om vooraf de ruimte waar de keuken komt op te meten. Let hierbij ook op deuren en/of ramen, zodat het ontwerp zo realistisch mogelijk is. Doordat wij met massief houten fronten werken, heb je te maken met de nerfrichting van het hout. Lades hebben een horizontale nerf en deuren hebben een verticale nerf. Probeer rekening te houden met één geheel in je ontwerp, dit zorgt ervoor dat de keuken rustiger oogt.

2 KIES

Zo de basis staat! Nu komt het leuke werk; Je kan nu de producten kiezen waarmee je de kasten wilt aankleden. Maak een keuze uit de verschillende soorten fronten en oliën, zijpanelen, handgrepen en werkbladen.

Oak Kitchen

3 ADVIES

Nadat het ontwerp gemaakt is en de keuze voor de producten gemaakt zijn, is het tijd om advies te vragen. Stuur het ontwerp met gekozen producten op naar [email protected] en ontvang een offerte op maat, welke voorzien is van de nodige adviezen.

 

Fronten voor IKEA keukens

4 BESTEL

Wij maken een tekening van het ontwerp met onze fronten erop en andere belangrijke elementen. Daarnaast geven wij een installatiehandleiding voor het bevestigen van de KOAK producten. Neem een kijkje bij videopagina voor handige installatie tips. Na het installeren kan het genieten beginnen en vergeet niet de keuken te delen via #KoakDesign

 

test