MIX & MATCH

Hier vind je alle ingrediënten om een unieke KOAK design keuken samen te stellen.

Met onze producten kan je ook andere meubels in huis een nieuwe « look » geven,
zoals de Godmorgon serie, Besta en PAX kasten.

Portes de cuisine

(Nederlands)

Door met massief houten fronten te werken krijgt IKEA keuken een ware upgrade. Wij werken met massief hout dat 18 mm dik is en qua gewicht vergelijkbaar met de meeste deuren van IKEA.

Onze deuren zijn zo gemaakt dat deze hetzelfde te monteren zijn als de IKEA fronten. Maak een keuze uit de verschillende soorten houtsoorten en oliën.

(Nederlands) Bekijk Portes de cuisine

(Nederlands)

Zijpanelen zijn zeer bepalend voor de uitstraling van de keuken. Maak een keuze uit de panelen van dezelfde afwerking als de deuren voor een eenduidige uitstraling, of combineer naar wens voor een unieke stijl.

Een betonnen blad kan eventueel ook doorlopen tot aan de grond, waardoor het beton als zijwand fungeert. Daarnaast hebben we ook nog voldoende keuze uit MDF wanden in verschillende diktes.

(Nederlands) Bekijk

(Nederlands)

Een keuken is pas af met mooie, stijlvolle handgrepen. Maak een keuze uit ons aanbod handgrepen. De collectie is samengesteld uit de allerlaatste trends en grepen welke wij goed vinden passen bij de houten fronten. Het leuke aan handgrepen is dat ze makkelijk te vervangen zijn wanneer je jouw keuken een betaalbare make-over wilt geven.

(Nederlands) Bekijk

(Nederlands)

Behalve in de keuken kan ons concept op meerdere plaatsen in het huis toegepast worden. De houten fronten passen ook mooi op Godmorgon badkamermeubels. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk met het hout. Zo maken wij open (wijn) kasten op maat en kan hetzelfde hout gebruikt worden voor (holle) planken met eventueel spotjes erin. Om de stijl van de fronten door te trekken naar de eetruimte, maken wij voor klanten in Nederland ook eettafels. Ontdek met welke specials wij wat voor jouw huis kunnen betekenen.

(Nederlands) Bekijk
test