KOAK DESIGN

KOAK Design is ontstaan door onze drang naar slimme en betaalbare interieur oplossingen met echte materialen. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van interieurs en verbouwen van woningen. Als afsluiting van onze grote restauratie in Abbenbroek werd de eerste KOAK keuken gerealiseerd. Al snel beseften we dat dit idee voor veel meer huizen toepasbaar was.

Sinds 2009 blijven we nog iedere keer weer verrast door de vele mogelijkheden van ons concept als we de foto’s krijgen toegestuurd van onze klanten.

FRANK

Mijn passie voor verbouwen en interieurs bedenken komt mooi samen als we met klanten aan tafel zitten. Door mijn achtergrond met projectontwikkeling en als specialist bij de monumentenwacht kan ik mensen goed adviseren.

SANDY

Na onze verbouwing van onze boerderij stond ik in de nieuwe keuken en dacht: Dit is misschien ook een leuk idee voor andere mensen! Nooit gedacht dat het zou uitgroeien tot een internationaal bedrijf.

ONS KANTOOR

Het hart van KOAK Design; hier worden de eerste contacten met onze klanten gelegd. Regelmatig overleggen we met elkaar over de mogelijkheden van een ontwerp. We werken nauw samen met onze meubelmakers. Door de korte lijntjes kunnen we wijzigingen soms nog op het laatste moment doorvoeren; Je bestelt tenslotte niet iedere week een nieuwe keuken!

Na je bestelling maken we de tekeningen zodat het voor jou, de meubelmakers en jouw monteur duidelijk is hoe de keuken wordt.

WERKPLAATS

Jouw keuken wordt in onze werkplaats in Abbenbroek gemaakt.

We werken veel met massief eiken hout. Ieder front heeft een unieke tekening. Het eiken hout kan heel licht van kleur zijn als we het afwerken met whitewash of juist heel donkerbruin tot zwart als we het behandelen met een beits.

CONTACT

Koak Design B.V.
Gemeenlandsedijk zuid 14b
3216 AH Abbenbroek
0181-506610
[email protected]

Wij werken op afspraak!
Voordat wij een afspraak maken, willen we graag een ontwerp ontvangen, zodat we ons kunnen voorbereiden op jouw keuken en je een prijsidee kunnen geven.Op deze manier werken we het efficiënts en kunnen we onze prijzen scherp houden.

test