BETON

De combinatie van een betonnen blad met de massief eikenhouten fronten
zorgt voor een robuuste uitstraling van de keuken.

STORTEN

Het aanbrengen van een aanrechtblad is maatwerk. Het betonnen blad wordt ter plaatse gestort en glad gestreken.

Er wordt eerst een mal gemaakt op de kasten. Vervolgens wordt het blad laag voor laag opgebouwd waardoor het risico op krimpscheuren geminimaliseerd wordt. Daarnaast wordt er ook dubbele wapening verwerkt in het beton om te zorgen dat het stevig is. Het blad is nooit volledig massief waardoor de kasten het gewicht aankunnen.

Doordat het betonnen aanrechtblad ter plaatse op de kasten gemaakt wordt, kan er makkelijk rekening gehouden worden met uitsparingen of bijzondere vormen, en zijn er geen naden en smetplinten nodig.

ONDERHOUDEN

Bij het afwerken van het betonnen aanrechtblad wordt er een flesje vlekstop middel achtergelaten. Hiermee moet het blad de eerste twee keer behandeld worden. Vervolgens raden wij aan om minimaal twee keer per week het blad schoon te maken met vloeibare groene zeep. Des te vaker je dit doet des te beter. 

Het behandelen van uw aanrechtblad is eenvoudig en snel.

Echter blijft beton een natuurproduct, waardoor het in de loop van de tijd gaat leven.

 

PRIJZEN

Wij hanteren voor de betonnen aanrechtbladen een oppervlakte prijs afhankelijk van de dikte van het blad. Daarnaast rekenen we geen meerprijs voor een uitsparing van een spoelbak, kraan etc. en natuurlijk ook geen inmeet kosten omdat we de bladen ter plaatse maken. 

De dikte van het blad is minimaal 5 cm, vaak gebruiken wij 6, 8 of 10 cm dik. 

Prijs is vanaf € 500,- per strekkende meter voor standaard 64 cm diep blad. (Minimaal € 1850,- per adres)

 

KLEUREN

Het betonnen blad wordt ter plaatsen gestort. Net voordat het beton wordt gestort wordt het mengsel voorzien van een kleurstof. Dit zorgt er uiteindelijk voor welke kleur het beton krijgt.

De voorbeeld kleuren zijn te zien in de showroom en anders kan de betonman eventueel ook kleurstalen meenemen op het moment dat hij het blad gaat maken.

 

test